ESDEVENIMENTS INFANTILS

Els nostres esdeveniments i espais infantils estan adaptats pel gaudi dels més petits!

FESTIVAL ROCK & KIDS

Banner Rock & Kids 7 vetes

ELS NOSTRES ESPAIS INFANTILS

NATURAL KIDS

El Natural Kids és un espai de joc respectuós adptat als més petits, de 3 a 10 anys.
L'espai esta adaptat amb una cómoda moqueta i coixíns per que es sentin com a casa. Esta controlat per dues monitores que guíen als infants a desenvolupar la seva creativitat amb jocs sostenibles amb el medi ambient fets d'elements naturals.

UN JORN AL MAS

Un Jorn al mas és un circuit de jocs infantils psicomotrius on els nens i nenes han de fer un recorregut pel mas realitzant desenvolupant diferentes feines de pagès. L'espai esta vallat amb mini tanques de fusta i cobert per gespa artificial.
El circuit compta amb diverses activitats com trobar l'ou de la gallina dins un "galliner", posar la cua als tres porquets, fer munyir una cabra i el joc de les abelles. A més compta amb un photocall on tothom vol fotografiar-se!

LA CUINERA VIATGERA

La cuinera viatgera és un taller gastronòmics lúdic i educatiu adreçat als infants i a les seves famílies. Aquest taller proporciona la màgia de la transformació dels aliments als més petits i a l'hora serveix d'aprenentatge per coneixer els tipus d'aliments i la força que els donen!

TALLERS INFANTILS

Els nostres tallers infantils varien i s'adapten a la temàtica de cada esdeveniment, pero tots tenen una cosa en comú; la sostenibilitat i el reciclatge!
A part de ser una activitat que encanta als més petits, aquests aprenen a reciclar llençant els elements que han utilitzat pel taller en les seves respectives papereres amb l'ajut d'una monitora, que els guia i ensenya de forma dinámica.

NECESSITES UN ESPAI INFANTIL PER UN ESDEVENIMENT O UNA FESTA D'ANIVERSARI?

DISSENYEM JUNTS LA TEVA IDEA!

Tens algun dubte? Parlem!!