ESDEVENIMENTS SOCIO-GASTRONÒMICS

Els nostres esdeveniments SOCIO-GASTRONÒMICS es divideixen entre FIRES I FESTIVALS

Amdós dissenyats per el gaudi del públic amb valors com els productes de km0, la sostenibilitat, la transversalitat i la promoció cultural amb la dinamització dels espais per què tots públics tinguin cabuda i disfrutin de l'esdeveniment.

Treballem junts pel teu esdeveniment a mida, proposa'ns l'esdeveniment perfecte per a la teva població!

FESTIVALS SOCIO-GASTRONÒMICS

Els Festivals Socio-gastronòmics són una proposta cultural on destaquen la música en directe, la gastronomia de proximitat i els productes artesans. Una mescla entre bona música i gastronomia per un públic exigent.

Els restauradors locals són qui donen vida en primer pla a la restauració per tal de donar a conèixer la cultura culinària de cada població junt amb d’altres convidats per una amplia oferta gastronòmica.

Els festival Socio- gastronòmics són un punt de trobada a l’aire lliure on tots els públics hi tenen cabuda i poden experimentar des de maridatges, espectacles i activitats culturals com disfrutar d’un bon concert en directe.

FIRES SOCIO-GASTRONÒMIQUES

Les fires socio-gastronòmiques promocionen un o varis productes representatius d’una zona geogràfica per tal de donar-los a conèixer a través de mostres gastronòmiques, tastos, maridatges, showcookings i activitats guiades.

Estan enfocades a tots els públics i edats! Els mes petits tenen un espai únic on aprendre sobre el producte i les seves vessants a través de manualitats i jocs, fins i tot amb tallers gastronòmics adaptats!

Aquesta modalitat d’esdeveniment dona a conèixer promociona culturalment un territori a través de la seva gastronomia en un context festiu i relaxat.

VÍDEO FIRA SOCIO-GASTRONÒMICA DE LA GALETA, CAMPRODON 2019

Tens algun dubte? Parlem!!